« ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ | Οι βολεμένοι και τα αδιέξοδα της χώρας »


Νεα πολιτικη κινηση ΄΄ΔΡΑΣΗ΄΄ τα πρωτα ονοματα που στηριζουν την κινηση

Σε σημερινο άρθρο της Καθημερινης http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_10/03/2009_306958 δημοσιευονται τα πρωτα ονοματα που στηριζουν το νεο πολιτικο κομμα ΄΄ΔΡΑΣΗ΄΄ η ίδρυση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθει στις 17 Μαρτίου από τους κ. Στέφανο Μάνο, Βασίλη Κοντογιαννόπουλο και Γιάννη Μπουτάρη. Η εξαγγελία ίδρυσης θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη, όπου θα δοθεί στη δημοσιότητα η διακήρυξη του κόμματος, την οποία θα υπογράφουν 200 άτομα, μεταξύ των οποίων -σύμφωνα με ΄΄αποκλειστικες΄΄ πληροφορίες του παροντος Βlog- οι Θάνος Βερέμης, πρόεδρος του ΕΣΥΠ, Χαρίδημος Τσούκας, καθηγητής ΑΕΙ, Τάσος Αβραντίνης, δικηγόρος, Νικος Δημου, συγγραφεας, Αντυπας Καριπογλου, δικηγορος, Διονυσης Κατρανιτσας, επιχειρηματιας, Δευκαλιων Τσαγκαρακης, ε ναι λοιπον υπεγραψα και εγω.... Για τη θέση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου προαλείφεται ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Μπουτάρης - χωρίς, πάντως, το κόμμα να έχει αρχηγοκεντρικό χαρακτήρα.

avatar

Και Κωστας Τσιαλιος μαγειρας

avatar

Καλή επιτυχία, παιδιά!

avatar

εγώ αγαπητοί σύμμαχοι... αναμένω.

Και δεν σας θεωρώ πρώην συμμάχους. Ομοειδεάτες είμαστε και μακάρι να είμαστε όλοι προσεκτικοί στα λόγια που αλλάζουμε μεταξύ μας αυτό τον καιρό. Είτε κατέβουμε μαζί στις ευρωεκλογές είτε χώρια, ένα είναι σίγουρο: Είμαστε όλοι φιλελεύθεροι και η ανυσηχία μας για το που βαδίζει ο τόπος είναι κοινή.

Μάνος Στιβακτάκης

avatar

Εύχομαι να δραστηριποιηθείται γρήγορα και να δ΄ψσετε ιδαιίτερη βαρύτητα στην επικοινωνιακή στρατηγική σας. Μόνο όταν διαχειριστείται τη νέα κίνηση ως μια επιχείρησιακή μονάδα με αρχές, μετρήσιμους στόχους, στρατηγικές, πολιτικές και τακτικές που προέρχονται απο την διοίκηση των επιχειρήσεων και το Marketing πιστεύω ότι θα καταφέρετε πολλά και γρήγορα. Εγώ είμαι μαζί σας.

avatar

Και μετά την ήττα στις ευρωεκλογές, το πυροτέχνημα θα αρχίσει την κατιούσα πορεία και θα μείνουν πάλι τα παιδιά της Φ.Σ. να συνεχίσουν να πολεμάνε μόνα.
Αλήθεια για λόγους πολιτικού τακτ και πολιτισμού, δεν θα έπρεπε να προσεγγιστεί προ της ιδρύσης της νέοκοπης παράταξης και η Φ.Σ. ώστε να υπάρχει ένα και ενιαίο ψηφοδέλτιο;
Ευχαριστώ

avatar

Ο προβληματισμός του Giorgos στο προηγούμενο σχόλιο είναι εύστοχος. Αν διαβάσει κανείς τη διακήρυξη της Δράσης και τη διακήρυξη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, δε θα βρει κρίσιμες διαφορές. Εγώ επομένως ως πολίτης που συμφωνώ βασικά με αυτές τις αρχές έχω να επιλέξω ανάμεσα σε δύο κόμματα. Ποια είναι η θέση σας σε αυτό;

avatar

@ GF
Τα δύο κόμματα δεν έχουν καμία σχέση. Η Δράση είναι ένα κεντρώο κόμμα και η ΦΣ ένα φιλελεύθερο.
Η Δράση θέλει ένα "λειτουργικό και αποτελεσματικό κράτος", η Συμμαχία λέει οτι τέτοιο κράτος δεν μπορεί να υπάρξει απο τη φύση της έννοιας και ζητά τη μείωσή του στο ελάχιστο δυνατό.
Η Δράση λέει ότι δάσκαλοι και καθηγητές πρέπει να αξιολογούνται, η Συμμαχία μιλάει για κουπόνια εκπαίδευσης,ιδιωτικά πανεπιστήμια, ελεύθερα προγράματα σπουδών.
Περισσότερα στο blog μου...

defkalion76

Όταν καταλαβουν καποιοι οτι -καλως ή κακως- η μεταβαση απο μια κατασταση Α σε μια κατασταση Δ, συχνα απαιτει να περασουμε τα βηματα Β και Γ, τότε ίσως κανουν τον λογο και τον φορεα τους πιο ελκυστικο στους πολιτες...

Το σχόλιο σας

Αποστολή ως ανώνυμος - ή -

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Profile

defkalion76 Δευκαλίων Τσαγκαράκης
Ηράκλειο της Μαφιοζογέννας Κρήτης, To μέρος όπου η κοινωνικοοικονομικοπολιτικη ζωή ελέγχεται από μια χούφτα εγκληματικών οικογενειών από τα πέριξ του Ψηλορείτη που σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα ήταν φυλακή.
Το προφίλ μου

Μέλος της Ορθολογικής μειονότητας της Ελλάδος... FACEBOOK

Powered by pathfinder blogs